OXEN-serien

Fortællingen om Niels Oxen har også begejstret mange læsere i udlandet. I Tyskland er bøgerne strøget ind i toppen af bestsellerlisten, og Oxen har rundet hele 300.000 solgte eksemplarer i Sverige. Serien er udgivet eller på vej i foreløbig 14 europæiske lande, lige som der arbejdes med en tv-serie baseret på bøgerne.

Portland-trilogien

Trilogien er udgivet fra 2004 og frem til 2010. Nina Portland er stadig yderst populær, og serien trykkes i nye oplag hvert år. Det tyske selskab Aspekt Telefilm, Hamburg, har erhvervet filmrettighederne og påtænker at producere en tv-serie baseret på bøgerne.

Kazanski-trilogien

Serien om CIA-agenten Jan Jordi Kazanski er udgivet i årene 1997-2002 og siden redesignet og genoptrykt utallige gange. Der er stadig bud efter Kazanski - og der laves nye oplag af serien hvert år.

Debutroman

Jens Henrik Jensens debutroman fra 1997 er inspireret af de vinde, der blæste hen over Europa i begyndelsen af 90'erne. Og ikke mindst inspireret af virkeligheden: hævningen af naziubåden U534 fra Anden Verdenskrig i dansk farvand ud for øen Anholt.