Pilgrim

Selv længe efter opklaringen af en række krigsveteraners voldsomme død, bliver sagen ved med at kaste lange skygger ind over den tidligere jægersoldat, Niels Oxen, og hans makker i PET, Margrethe Franck.

Tynget af skyldfølelse over sin rolle i sagen er Oxen draget ud på vandring, mens Franck rager uklar med ledelsen og suspenderes.

Da forhenværende PET–chef Axel Mossman beder om deres assistance, ligner det en tiltrængt pause i alle spekulationer. De tre skal bistå skattemyndighederne med et hemmeligt køb af data fra en banklækage i Panama.

Sideløbende forsøger Franck og Oxen at hjælpe den unge betjent Sally Finnsen med at nå helt til bunds i den gamle sag og finde den mystiske skikkelse, der dræbte hendes bror.

Mens Mossman opfører sig yderst mistænkeligt undervejs, bringer Panama–sagen chokerende viden frem i lyset og fletter sig tilsyneladende sammen med deres jagt på den skyldige.
Den bliver med livet som indsats. For mægtige, usynlige kræfter er ingen pris nemlig for høj, når det gælder om at beskytte en morder …

Udgivet: 18.09.2023
Forlag: Politikens Forlag
Pilgrim
Køb bogen
Bog
E-bog
Lydbog

... et kompliceret plot, hvor ingen ved om de er købt eller solgt
Kultur Information
... hidtil bedste i Oxen-serien, der har bud til både hjerne og hjerte
Jyllands-Posten
Så genial, at man må bøje sig i støvet
Fruthulstrup.dk
Effektiv og dynamisk i sit plot og eksekveringen af det
Ritzaus Bureau
Vanvittig spændende ...
findalskrimiside.dk
En virkelig velskrevet og eksplosiv krimi
Krummeskrummelurer.dk
En kompleks og fængslende historie
Drustrups Bogblog
Velskrevet og spændende hele vejen
randiglensbo.dk
Bliv klogere
Oxen-universet
bubble