De frosne flammer

Alle tror, at Niels Oxen er død. I stedet gør han sig klar til det endelige opgør med mørkets kræfter sammen med Franck og Mossman. Et svensk middelalderslot bliver en dramatisk kulisse i kampen for at genvinde livet. 

Den danske krigsveteran Niels Oxen formodes omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheden har han overvundet svære kvæstelser på en lille ø i den svenske skærgård og står nu i sit livs dilemma:

Opdager lederne af det hemmelige magtnetværk Danehof, at deres attentat mod ham er slået fejl, vil de indlede en sand menneskejagt for at dræbe ham.

Opdager det danske politi, at han er i live, vil han blive eftersøgt og anklaget for et mord, han ikke har begået. Alligevel beslutter Oxen sig for at forsøge at afsløre de skyldige. Gør han det ikke, er han dømt til evig flugt – uden chance for at gense sin søn.

Stillet over for en umulig opgave kontakter han sin tidligere makker fra PET, Margrethe Franck, som imidlertid er fyret og arbejder som kassedame og hotelopvasker. Oxen og Franck slår sig igen sammen med den tidligere PET-chef Axel Mossman og hans nevø.

Kampen mod Danehof har haft fatale konsekvenser for dem alle, og de kan kun få deres liv tilbage ved at besejre de mørke mænd, som tilsyneladende regerer fra en svensk middelalderfæstning. Men hvordan slås man mod en usynlig fjende?

De frosne flammer er en fortsættelse af de to første bind i serien med Niels Oxen, De hængte hunde og De mørke mænd. De tre bøger udgør den sammenhængende fortælling, Danehof-trilogien, der strækker sig over 1500 sider. 

Udgivet: 2016
Forlag: Politikens Forlag
Sideantal: 546
De frosne flammer
Køb bogen
Bog
E-bog
Lydbog

Det holder hele vejen igennem og er en fornem afslutning på Jensens tre binds værk om krigsveteranen Niels Oxen.
Nordjyske Stiftstidende
Thrillere om hemmelige magtorganer er der skrevet dusinvis af, kun sjældent er de så overbevisende og gribende som Jensens trilogi.
Ekstra Bladet
I den efterhånden uoverskuelige flok af danske krimiforfattere, er der kun nogle få, der når hen i nærheden af Jensen.
Jysk Fynske Medier
Bliv klogere
Oxen-universet