Læserservice - uden fortjeneste

Kun salg i Danmark.
Nur Verkauf in Dänemark.
Only for sale in Denmark.

 

Jeg har fået fremstillet to lækre og yderst anvendelige produkter til alle gode Oxen-fans. En t-shirt og et krus.
Som en anerkendelse fra min side af de, der vil bære min t-shirt eller bruge mit krus, ja så er salget non-profit. Med andre ord: Jeg skal ikke tjene penge på salget. Du betaler den stykpris, jeg selv har givet + emballage + porto. (alt rundet af til nærmeste hele kroner.)

T-SHIRT / PRIS 85 kr. + porto 50 kr. + embal. 5 kr.   =  140 kr.
T-shirten er i virkelig god og gedigen kvalitet af mærket Clique. Modellen hedder Classic og er rar at have på - ikke for tyk, ikke for tynd - i kvaliteten 160 gram, 100% kæmmet bomuld. Der er bånd i nakkesømmen, rib og spandex i kraven. Selve trykket er også af den bedste og mest holdbare kvalitet, trykt på hos leverandøren Baze A/S, Horsens.  

KRUS / PRIS 56 KR. + porto 50 kr. + embal. 4 kr.   =  110 kr.
Kruset er også virkelig lækkert og i en fin, funktionel form, synes jeg. Hanken er behagelig og det samme er krusets mål, så det ligger godt i hånden. Det er 75 mm højt, og diameter øverst er 85 mm. Kruset rummer nemt 2,5 deciliter - uden overhovedet at være fyldt til randen. Jeg synes, det er yderst vellykket i en matsort glasering med blankt påtryk og raffineret med gul, blank glasering indvendigt. Krusene er Porceline by Maxim Ceramics, Michelstadt, Tyskland.         


* T-shirten er miljøtestet for skadelige stoffer, produceret for New Wave Mode, AB, Sverige. Enhver samarbejdspartner skal overholde en etisk og miljømæssig "code of conduct". Du kan læse mere her: www.newwave.dk/om-nw/miljoetik


⇒ SÅDAN BESTILLER DU

Du kan kun bestille ved brug af formularen herunder.
Oplys vare, ønsket antal samt størrelse ved t-shirts. HUSK din postadresse! Skriv i besked-feltet.
Bestiller du flere af hver slags, oplyser jeg evt. ny porto.
Der skal ikke betales noget som helst, før din bestilling er bekræftet.

OBS: DER KAN UDELUKKENDE BETALES VIA MOBILEPAY 

bubble